headerphoto

Prettig kennis met u te delen!


Graag vertel ik wat meer over mijzelf en ons familiebedrijf. Ik ben Johan Knapen, en heb 20 jaar geleden het bedrijf overgenomen dat mijn ouders in 1972 hebben opgericht. Alles wat met planten en tuinieren te maken heeft, is mij dus met de paplepel ingegoten. Uiteraard heb ik een gedegen vakopleiding gevolgd, maar ik verdiep mij nog steeds in de wonderlijke wereld van planten en bomen.

Wat ik ook van mijn ouders heb meegekregen, is klantgerichtheid, nog steeds één van de belangrijkste peilers van tuincentrum Knapen. Het is mijn streven om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. We leveren niet alleen een hoge kwaliteit planten en bomen, maar graag geef ik ook advies omtrent aanleg en onderhoud. Niet zelden loop ik bij aflevering met de tuineigenaar mee de tuin in om mijn visie te geven, en mee te denken over de optimale plek voor de nieuwe planten of bomen in de tuin.

Komt u gerust eens vrijblijvend langs om samen met ons door het tuincentrum te lopen, en temidden van ons assortiment een keuze te maken. Of wellicht heeft u al een wensenlijst, de we dan gezamenlijk ter plekke kunnen invullen.

Ik heet u van harte welkom, en graag tot uw dienst!
Johan Knapen